Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Παναττική στάση εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


Με κεντρικό σύνθημα τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων, η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν να κατέβουν σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη, από τις 12:00-16:00 και σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 15:00.

Στην απεργία έχουν δηλώσει συμμετοχή η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, η ΟΤΟΕ, η ΟΜΕ-ΟΤΕ και η ΕΡΤ καθώς συμμετέχει η ΠΡΟΣΠΕΡΤ.

Οι οδηγοί στα αστικά λεωφορεία θα ακινητοποιήσουν τα οχήματα τους από τις 5:00 έως τις 7:00 πμ και από τις 22:00 μμ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι τεχνικοί της ΕΘΕΛ και οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ), το Τραμ και τα Τρόλεϊ, θα κάνουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Τέλος από τις 12:00 έως τις 16:00 ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ, λόγω της συμμετοχής στην απεργία των εργαζομένων σ’ αυτά.

Την ίδια μέρα το ΠΑΜΕ καλεί στις 13:30 στην Ομόνοια τους εργαζόμενους του Δημοσίου και των πρώην ΔΕΚΟ με στόχο την πραγματοποίηση μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης, της ΕΕ και της τρόικας.

48ωρη απεργιακή κινητοποίηση αποφάσισε για την Πέμπτη και την Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου