Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές, στα δυτικά, στα ορεινά της Μακεδονίας  και της Θράκης
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια, στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  9-25, στα δυτικά από 9-24, στα κεντρικά από 8-25, στα νότια 13-24 και στα  ανατολικά από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 12-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες  τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-24 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 4/5
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και από το βράδυ στη Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα την νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανόν να είναι τοπικά έντονα. Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 και στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου