Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και από το βράδυ στη Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα την νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανόν να είναι τοπικά έντονα. Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 και στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  10-22, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 11-22, στα νότια 12-24 και στα  ανατολικά από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και τις απογευματινές ώρες σποραδικές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-20 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 5/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση από την νύχτα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 και πιθανόν 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου