Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων,  τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση από την νύχτα.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 και πιθανόν 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  10-21, στα δυτικά από 12-22, στα κεντρικά από 11-24, στα νότια 15-23 και στα  ανατολικά από 15-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες  νεφώσεις  με  πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και πρόσκαιρα 8  μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-20 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 6/5
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και βαθμιαία 7 και στα νότια πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου