Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές
στα νησιά του Ιονίου (κυρίως στα βόρεια), την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανώς τη δυτική Στερεά. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  12-22, στα δυτικά από 13-21, στα κεντρικά από 12-23, στα νότια 15-23 και στα  ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 14-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-19 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 15/5
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο  βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από αργά το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου