Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος  γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι  δυτικοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  8-21, στα δυτικά από 8-20, στα κεντρικά από 7-22, στα νότια 11-20 και στα  ανατολικά από 13-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες  νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία 10-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 10-20 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 10/5.
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες  στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου