Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα δυτικά και τα βόρεια και από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως κεντρικά και βόρεια και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο.
Την νύχτα τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά έντονα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι  άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-28, στα δυτικά 15-26, στα κεντρικά από 14-29, στα νότια 17-28 και στα  ανατολικά από 16-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 16-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 1/6
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά, Κρήτη και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι 3-5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου