Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο  βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από αργά το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  11-23, στα δυτικά από 9-23, στα κεντρικά από 9-24, στα νότια 14-24 και στα  ανατολικά από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-21 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 16/5
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νησιά του Ιονίου και το μεσημέρι-απόγευμα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου