Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές
στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  12-23, στα δυτικά από 13-22, στα κεντρικά από 13-23, στα νότια 14-23 και στα  ανατολικά από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-21 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 14/5.
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στα νησιά του Ιονίου (κυρίως στα βόρεια), την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανώς τη δυτική Στερεά. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου