Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές ή χιονόνερο και στα θαλάσσια κυρίως της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας σποραδικές καταιγίδες.
Χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρεια χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-9, στα δυτικά από 12-16, στα κεντρικά 10-15, στα νότια από 13-18 και στα  ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές  Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από 1000 μέτρα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και στα βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά-ημιορεινά, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 30/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή χιονόνερο και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα βόρεια. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου