Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και το πρωί τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με εξασθένηση από τα βορειοδυτικά.
Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και από το απόγευμα και στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-16, στα δυτικά από 13-17, στα κεντρικά 12-18, στα νότια από 14-19 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και από το απόγευμα 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-18 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές  και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 3-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/11
Νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές ή χιονόνερο και στα θαλάσσια κυρίως της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρεια χώρας. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου