Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ιόνιο και τοπικές βροχές στα νότια.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-19, στα δυτικά από 11-21, στα κεντρικά 10-21, στα νότια από 15-20 και στα  ανατολικά από 16-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-21 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 12/11
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία στη Θράκη, με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου