Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-18, στα δυτικά από 10-22, στα κεντρικά 10-20, στα νότια από 16-20 και στα  ανατολικά από 17-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-20 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη στα ανατολικά και βόρεια.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 14/11
Γενικά αίθριος με νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά,  την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου