Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, με βαθμιαία ένταση των φαινομένων από τα δυτικά με σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-17, στα δυτικά από 14-20, στα κεντρικά 13-20, στα νότια από 14-21 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7  μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 14-20 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/11
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και το πρωί τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με εξασθένηση από τα βορειοδυτικά. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά καπό το απόγευμα και στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7-8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια κυρίως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου