Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αρχικά αίθριος, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοανατολικά καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-17, στα δυτικά από 8-21, στα κεντρικά από 7-20, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-17 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 23/4
Στην ανατολική ηπειρωτική  χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου