Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά  Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι  νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-19, στα δυτικά από 11-19, στα κεντρικά από 8-21, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-19 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 25/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά  και βόρεια ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου