Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά και τα βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στο νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-22, στα δυτικά από 13-23, στα κεντρικά από 10-26, στα νότια από 13-21 και στα ανατολικά από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-21 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 30/4
Στα νοτιοανατολικά γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ και από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου