Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-17, στα δυτικά από 9-21, στα κεντρικά από 8-21, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Γενικά αίθριος από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και στα ανατολικά πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-16 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 22/4
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου