Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-21, στα δυτικά από 11-24, στα κεντρικά από 9-23, στα νότια από 11-22 και στα ανατολικά από 13-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 27/4
Αρχικά αίθριος και βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα, αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Το πρωί τοπικά περιορισμένη η ορατότητα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 και βαθμιαία στα πελάγη 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου