Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά  και βόρεια ηπειρωτικά και σταδιακή βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-19, στα δυτικά από 9-20, στα κεντρικά από 7-22, στα νότια από 10-22 και στα ανατολικά από 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα βόρεια. Βελτίωση στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 26/4
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου