Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αρχικά αίθριος και βαθμιαία στα ηπειρωτικά αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη  ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-23, στα δυτικά από 11-25, στα κεντρικά από 8-25, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-22 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 28/4
Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες, πρόσκαιρες βροχές  και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου