Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Καιρός



Γενικά: Στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-22, στα δυτικά από 10-24, στα κεντρικά από 11-27, στα νότια από 13-23 και στα ανατολικά από 15-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-22 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 29/4
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια με βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά  και βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου