Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές αρχικά στα δυτικά, βόρεια, το ανατολικό και το νότιο Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-13, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 6-17, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 27/12
Νεφώσεις με βροχές τις πρωινές ώρες. Καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου