Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές  της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-9, στα δυτικά από 4-13, στα κεντρικά από 4-14, στα νότια από 11-16 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά νεφώσεις με ασθενείς βροχές και πιθανώς λίγα χιόνια στα γύρα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-7  μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-7 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 28/12
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή εξάπλωση των φαινομένων στα ανατολικότερα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 με βαθμιαία ενίσχυση από τα δυτικά στα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου