Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με χιονοπτώσεις στα ορεινά, τα ημιορεινά, καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία και σποραδικές βροχές στα παραθαλάσσια. Οι άνεμοι βόρειοι 7-8 και στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Παγετός στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -4-4, στα δυτικά από 5-10, στα κεντρικά από 3-8, στα νότια από 8-14 και στα ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και βαθμιαία πιθανόν και στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7  και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3-2 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 31/12
Στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Σποράδες και την Εύβοια, νεφώσεις με χιονόνερο στα νότια, χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα ορεινά, ημιορεινά και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Στα δυτικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα  σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και καταιγίδες  πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 8-10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα με παγετό στα ηπειρωτικά, όπου στα βόρεια θα είναι ισχυρός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου