Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ορεινά και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και από τη νύχτα στο Ιόνιο και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2-11, στα δυτικά από 4-15, στα κεντρικά από 2-15, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  βροχές από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι  5-7 και από το απόγευμα 8  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές από το απόγευμα και καταιγίδες από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και από το απόγευμα 6 μποφόρ, με ενίσχυση από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2-10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 29/12
Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, στα δυτικά, τα βόρεια, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου