Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 4-16, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 12-17 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενούς βροχής από το βράδυ κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και βαθμιαία αίθριος. Περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι και σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 22/12
Στην ανατολική και νότια χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που γρήγορα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου