Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις ιδιαίτερα έντονες κατά τόπους ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι θυελλώδεις και τοπικά στο Αιγαίο 9-10 μποφόρ. Ισχυρός παγετός στην κεντρική και βόρεια χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1-6, στα δυτικά από 2-9, στα κεντρικά από 1-5, στα νότια από 7-13 και στα ανατολικά από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι. Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ιδιαίτερα έντονες κυρίως στη δυτική, τη βόρεια και την ανατολική Αττική. Τοπικές χιονοπτώσεις και στο κέντρο της Αθήνας. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8  και τοπικά στα ανατολικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-4 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4-1 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 1/1/15 (Πρωτοχρονιά)
Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Στην νότια νησιωτική χώρα τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο 8-9 και πιθανώς 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από την νύχτα. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός στα ηπειρωτικά όπου στα βόρεια θα είναι ισχυρός.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου