Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-31, στα δυτικά από 20-31, στα κεντρικά από 16-35, στα νότια από 20-30 και στα ανατολικά από 22-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως  στα ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-31 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 19/6
Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν στα βόρεια πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα την νύχτα θα εξασθενήσουν  και θα περιοριστούν στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου