Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Καιρός


Γενικά: Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία, τις απογευματινές ώρες, βροχές ή καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-32, στα δυτικά από 20-34, στα κεντρικά από 20-38, στα νότια από 22-35 και στα ανατολικά από 22-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και από το απόγευμα τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-30 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 28/6
Στη κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών  στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου