Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και  ανατολικό Αιγαίο και στα υπόλοιπα βόρεια ορεινά, νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-28, στα δυτικά από 18-29, στα κεντρικά από 16-31, στα νότια από 21-30 και στα ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχών στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-30 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-28 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 22/6
Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου