Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα σε όλη την χώρα, που στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά, πιθανόν να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-27, στα δυτικά από 18-29, στα κεντρικά από 18-31, στα νότια από 23-28 και στα ανατολικά από 21-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες, τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 μποφόρ, με εξασθένηση  το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-26 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 21/6
Στη Θράκη και το βόρειο και  ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες , όμως σε όλα τα ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου