Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα βροχών στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-36, στα δυτικά από 19-35, στα κεντρικά από 21-38, στα νότια από 23-34 και στα ανατολικά από 24-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-34 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/6
Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες με τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου