300 γρ μύδια χωρίς το
κέλυφος, 1 κούπα ρύζι, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, αλάτι,
πιπέρι.
Εκτέλεση
Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να αρχίζει να ροδίσει. Προσθέτετε τα μύδια και συνεχίζετε
το σοτάρισμα για μερικά λεπτά ακόμη. Προσθέτετε το ρύζι, ρίχνετε 2 ½ κούπες
νερό, αλατοπιπερώνετε ανακατεύετε και αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά 18-20
λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου