Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κοτόπουλο ψητό με ρύζι και βλίτα γιαχνιστά

  • 5-6 μπουτάκια κοτόπουλου ψημένα, 1 κιλό βλίτα ψιλοκομμένα, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 1 κούπα ντομάτα σε κύβους, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα κρασί λευκό, 1 κούπα ρύζι, κύμινο, αλάτι, πιπέρι
Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτετε τα βλίτα και σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε την ντομάτα και αφήνετε να γιαχνίζετε για λίγο. Προσθέτετε το ρύζι, 2 κούπες νερό και  μαγειρεύετε 10-12 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε το κύμινο. Σερβίρετε προσθέτοντας το κοτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου