Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Καιρός

Γενικά: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και τα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στην Μακεδονία κατά τόπους θα είναι έντονα.  Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-30, στα δυτικά από 18-32, στα κεντρικά από 19-34, στα νότια από 22-29 και στα ανατολικά από 20-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών αργότερα στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-34  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Παρασκευή 28/6
Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου