- 10-12 μεγάλα μπαρμπούνια, ½ κούπα χυμό λεμονιού, 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, λαδόκολλα, φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα.
Καθαρίζετε και πλένετε τα μπαρμπούνια, βάζετε στην κοιλιά τους σκόρδο, τα περιχύνετε με το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να μείνουν ½ ώρα.
Αλείφετε τα μπαρμπούνια με λάδι, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και τα τυλίγετε ένα-ένα στην λαδόκολλα. Τα βάζετε σ’ ένα ταψί και τα ψήνετε για 20-25΄.
Σερβίρετε το ψάρι στο χαρτί, γαρνίροντας με φέτες λεμονιού.
Αλείφετε τα μπαρμπούνια με λάδι, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και τα τυλίγετε ένα-ένα στην λαδόκολλα. Τα βάζετε σ’ ένα ταψί και τα ψήνετε για 20-25΄.
Σερβίρετε το ψάρι στο χαρτί, γαρνίροντας με φέτες λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου