- 1 κιλό μπαρμπούνια ή κουτσομούρες, 1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κ σ ξύδι, 2 κ σ σταφίδα, μαϊντανός ψιλοκομμένος, αλεύρι, ελαιόλαδο, αλάτι χονδρό.
Καθαρίζετε πλένετε και αλατίζετε τα ψάρια. Τα αλευρώνετε, τα τηγανίζετε και
τα βάζετε σε πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι που τα τηγανίσατε και χωρίς να βγάλετε τα κατάλοιπα του αλευριού, ροδίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο, τις σταφίδες, το ξύδι και σιγοβράζετε 10-12 λεπτά να δέσουν σε σάλτσα. Περιχύνετε τα μπαρμπούνια και πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.
τα βάζετε σε πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι που τα τηγανίσατε και χωρίς να βγάλετε τα κατάλοιπα του αλευριού, ροδίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο, τις σταφίδες, το ξύδι και σιγοβράζετε 10-12 λεπτά να δέσουν σε σάλτσα. Περιχύνετε τα μπαρμπούνια και πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου