Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Καιρός

Γενικά: Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-30, στα δυτικά από 18-31, στα κεντρικά από 19-33, στα νότια από 21-29 και στα ανατολικά από 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-33  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Σάββατο 29/6
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα βόρεια και πιθανόν στα κεντρικά  θα είναι έντονα, με πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα και  από τα δυτικά. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί  3-5 και στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου