Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

- Συντήρηση

Αν κάποια αυγά την ώρα που τα βράζετε ραγίσουν, δεν τα βάφετε γιατί το χρώμα θα περάσει στο εσωτερικό. Αν ραγίσουν την ώρα που τα βάφετε και περάσει το χρώμα, αν είναι λίγο, κόβετε το βαμμένο μέρος, αν είναι πολύ είναι καλύτερα να μην καταναλωθούν. Αν ο καιρός είναι ζεστός τα βαμμένα αυγά είναι προτιμότερο να διατηρούνται στο ψυγείο, όπως υποχρεωτικά πρέπει να δια τηρούνται στο ψυγείο τα σπασμένα ή τσουγκρισμένα βρασμένα αυγά, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε ρολό, σαλάτες, πίτες ή σαν ορεκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου