Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Καιρός

Γενικά: Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ηπειρωτικά. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και τοπικά στα δυτικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-28, στα δυτικά από 11-29, στα κεντρικά από 12-29, στα νότια από 17-28 και στα ανατολικά από 17-28 βαθμούς Κελσίου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. 

Αττική
Αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 29/5
Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες  περιοχές  λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου