Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι  νότιοι 5-7 και τοπικά  στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-28, στα δυτικά από 14-27, στα κεντρικά από 15-30, στα νότια από 23-30 και στα ανατολικά από 17-30 βαθμούς Κελσίου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα ανατολικά και νότια.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 24/5
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων, στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση. Λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου