½ κιλό κιμάς, 1 κρεμμύδι τριμμένο, 1 κούπα ψίχα ψωμί τριμμένο, 1 σφηνάκι λευκό κρασί, 1 αυγό, ελαιόλαδο, δυόσμος ψιλοκομμένος, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε μπιφτέκια, τ’ αλείφετε με λάδι και τα ψήνετε στο φούρνο ή στο γκριλ.
Για την σάλτσα γιαουρτιού: ½ κούπα γιαούρτι στραγγιστό, ½ κούπα ανθότυρο ή κατίκι, τριμμένο, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο, αλάτι, λευκό πιπέρι
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζετε για λίγο στο ψυγείο. Σερβίρετε μαζί με τα μπιφτέκια και συνοδεύετε με ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου