Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κατσικάκι σε λαδόκολλα

  • 1 μπούτι από κατσικάκι κομμένο σε μερίδες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 5-6 πατάτες σε κομμάτια, 2-3 κρεμμύδια σε φετάκια, 2 καρώτα σε ροδέλες, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα χυμό λεμονιού, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, λαδόκολλες.
Πλένετε και στεγνώνετε το κρέας. Βάζετε το κρέας, τις πατάτες τα κρεμμύδια και τα καρώτα σε μια λεκάνη, περιχύνετε με το λεμόνι, το λάδι, την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι. Μοιράζετε τα υλικά στις λαδόκολλες, κλείνετε τις άκρες και τις τυλίγετε σε πακετάκι. Τα τοποθετείτε σε ταψάκι και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1-1:30 ώρα.
Σερβίρετε σε πιάτο μέσα στην λαδόκολλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου