- 1 κιλό αρνί, 1 κιλό κατσίκι, 1 κούπα χυμό λεμονιού, 1 κούπα κρασί, ½ κούπα ελαιόλαδο, σκόρδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
Πλένετε τα κρέατα, τα στεγνώνετε και τα κόβετε σε μικρά κομματάκια. Βάζετε αλάτι, ρίγανη, πιπέρι και τα στρώνετε ομοιόμορφα στην γάστρα, προσθέτετε
τα σκόρδα ολόκληρα και περιχύνετε με το χυμό λεμονιού, το κρασί και το λάδι. Σκεπάζετε την γάστρα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο 2-2.30 ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου