- Για το καθάρισμα: Χυμός 1 λεμονιού, τις λεμονόκουπες, 1-2 κ σ αλεύρι
- 5-6 αγκινάρες, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι τριμμένο, 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2-3 καρώτα σε ροδέλες, 2-3 πατάτες σε κομματάκια, ½ κ γ ζάχαρη, 3 κ σ άνηθο, ½ κούπα χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμύδια, προσθέτετε τις αγκινάρες, τα κοτσάνια, τις πατάτες, τα καρώτα και τον άνηθο, την ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Όταν πάρουν βράση, χαμηλώνετε την φωτιά, προσθέτετε λίγο ζεστό νερό, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου