Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Καιρός


Γενικά: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές. Στα βόρεια από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 6-8 μποφόρ και στα πελάγη 9 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 03-15, στα δυτικά από 08-20, στα κεντρικά από 07-22, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5-7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 26/3
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες βροχές στα νότια. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα δυτικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου