Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σκορδαλιά


• 5-6 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα πόσο δυνατή την θέλετε), 3-4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς την κόρα, μουλιασμένο και στυμμένο, 1 κούπα καρυδόψιχα, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2-3 κ.σ καλό ξύδι από κρασί, αλάτι.

Χτυπάτε σε ξύλινο γουδί τα σκόρδα με το αλάτι, μέχρι ναλιώσουν, προσθέτετε τα καρύδια. Ρίχνετε εναλλάξ το ψωμί, το λάδι και το ξύδι, ενώ χτυπάτε συνέχεια, ώστε η σκορδαλιά να γίνει λεία σαν κρέμα. Χρειάζεστε 10-12 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου