Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μπακαλιάρος στο φούρνο


  • 1 κιλό μπακαλιάρος  σε φέτες, 5 μεγάλες πατάτες και 3-4 καρώτα σε ροδέλες, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη με 1 κ γ ζάχαρη, ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1 κούπα ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι.
Σ’ ένα ταψί ρίχνετε λίγο λάδι, στρώνετε τις πατάτες, τα καρώτα, τον μπακαλιάρο, περιχύνετε με την ντομάτα, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το λάδι, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40-50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου