Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Κροκέτες μπακαλιάρου


• 500 γρ μπακαλιάρο (ξαρμυρισμένος χωρίς κόκαλα και πέτσα και κομμένος σε πολύ μικρά κομματάκια σαν μπουκίτσες), 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 κούπα νερό ή μισό-μισό με μπύρα, πιπέρι, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Ρίχνετε στο αλεύρι το πιπέρι, το νερό ή την μπύρα, ανακατεύοντας με σύρμα, ώστε το μίγμα να γίνει λείο. Προσθέτετε στο κουρκούτι τον μπακαλιάρο και ανακατεύετε να ομογενοποιηθεί. Παίρνετε μικρές κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου